SOLARWATT ZONNEPANELEN

De SOLARWATT zonnepanelen

ALL-RISK VERZEKERING

Een verzekering voor extra dekking bovenop de SOLARWATT productgarantie en vermogensgarantie. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onvoorziene gebeurtenissen in de toekomst. Uw rendement is verzekerd!

Als beste getest

SOLARWATT is als beste getest door o.a. de Duitse Stiftung Warentest. Volgens een rapport van de Duitse Stiftung Warentest wordt de fabriek als beste geaudit en de zonnepanelen van SOLARWATT als beste beoordeeld in een studie van het EU-project CLEAR. Met het project CLEAR wil de Europese Commissie eindklanten helpen de juiste besluiten te nemen met betrekking tot decentrale energievoorziening.

Energy Manager

Energy Portal via het internet Het SOLARWATT Energy Portal maakt het energiebeheer op de pc, tablet of smartphone zichtbaar en stelt u in staat om op elk moment en op elke locatie, de techniek in huis te beheren. Zo kunnen bijvoorbeeld de verwarming, airco, wasmachine, licht of ook de pomp in de tuin flexibel en logisch worden aangestuurd.
 

De SOLARWATT zonnepanelen

De SOLARWATT glas-glas zonnepanelen

De nieuwe generatie zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.
 
SOLARWATT heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals TÜV en VDE onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen. Het voorkomen van degradatie en het verlengen van de levensduur komt met een ogenschijnlijk simpel antwoord: glas. Glas is extreem duurzaam, sterk, volledig ondoordringbaar, bestendig tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën.
Met de glas-glas productlijn, inclusief frame, introduceert SOLARWATT haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe. Zonnepanelen met een plastic achterzijde laten makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van dit type zonnepanelen in de loop der jaren sterk afneemt. De degradatie van glas-glas zonnepanelen is nihil, waardoor de opbrengst vele malen hoger ligt dan bij traditionele zonnepanelen.
 
De kwaliteit van SOLARWATT glas-glas zonnepanelen wordt door vele toonaangevende instanties erkend, bekijk hier.