SOLAREDGE OMVORMERS

SolarEdge SE5K SetApp

3-fase | 5 kW

Productinformatie

De E-Serie is de volgende generatie driefasige residentiële omvormers met een laag vermogen van SolarEdge. Er zijn diverse ontwerpverbeteringen; de E-Serie is kleiner, lichter en gemakkelijker te installeren dan voorgaande modellen. De omvormers zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten montage en zijn door afwezigheid van een externe ventilator en een verbeterde interne ventilator nog stiller dan voorheen. De E-Serie is verkrijgbaar in de volgende vermogens: 4kW, 5kW, 7kW en 8kW en hebben de standaard 12-jaar SolarEdge garantie. De E-serie omvormers zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwde GSM-modem.

SolarEdge SE5K SetApp

SolarEdge SE2200 - SE6000H Omvormer

Productinformatie

De SolarEdge 1-fase omvormer met HD-Wave technologie is een opmerkelijke innovatie die het onderscheidt van traditionele PV-omvormers. Het heeft prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder de Intersolar Award van 2016 en de gerenommeerde Edison Award van 2018.

Deze omvormerserie is speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met SolarEdge power optimizers, voor geoptimaliseerde energieopwekking en beheer. Met een standaard garantie van 12 jaar die kan worden verlengd tot een indrukwekkende 20 of 25 jaar.

Beschikbaar in een vermogensbereik van 2,2 kW tot 6 kW, levert de SolarEdge omvormer een superieur rendement tot wel 99%, wat aanzienlijk lagere verliezen betekent in vergelijking met andere omvormers op de markt. De compacte en lichte vormgeving maakt de installatie een fluitje van een cent, en het staat tot wel 155% overdimensionering toe.

Configureer jouw SolarEdge omvormer met de SetApp

Het inbedrijfstellen van de omvormer is snel en eenvoudig, mogelijk gemaakt door de SetApp, waarmee gebruikers het systeem gemakkelijk kunnen configureren vanaf hun smartphone. Daarnaast fungeert de SolarEdge omvormer als een uitgebreide oplossing voor energiebeheer, in staat om thuisbatterijsystemen en andere slimme energieproducten te beheren.

SolarEdge SE2200

SolarEdge S440 Power Optimizer

Voor modules tot 440 W | 14.5 A | 60 V

Productinformatie

SolarEdge levert apparatuur voor het winnen en monitoren van zonne-energie op moduleniveau voor commerciële, particuliere en grootschalige zonne installaties.

De Power Optimizers van SolarEdge zijn specifiek ontwikkeld om aan te sluiten op SolarEdge omvormers. Door de aansluiting op SolarEdge omvormers is een stijging van maar liefst 25% te realiseren.

Andere eigenschappen van SolarEdge Power Optimizers:
  • Superieure efficiency
  • Flexibel design
  • Snelle installatie met één bout
  • Module niveau voltage shutdown voor brandveiligheid
SolarEdge S440 Power Optimizer