LAADPALEN

Wij leveren slimme en schaalbare laadstations en laadbeheerdiensten geschikt voor elke parkeerplek en elektrische auto. Thuis, op het werk én onderweg.

Waarom een laadpaal installeren?

Gemak en tijdsbesparing

Het hebben van een laadpunt thuis biedt het gemak van het opladen van uw elektrische voertuig (EV) op elk moment. U hoeft niet naar openbare laadstations te reizen, wat vooral handig is tijdens drukke dagen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar elimineert ook het ongemak van het zoeken naar beschikbare laadpunten.

Kostenbesparing op lange termijn

Hoewel de initiële kosten voor het installeren van een thuislaadpunt misschien hoog lijken, kunnen de langetermijnkosten significant lager zijn dan regelmatig gebruik maken van openbare laadstations. Thuisladen is vaak goedkoper per kilowattuur, en sommige energieleveranciers bieden zelfs speciale tarieven voor elektrische voertuigen.

Toename van woningwaarde

Het installeren van een laadpunt kan de waarde van uw woning verhogen, aangezien de vraag naar EV-laadinfrastructuur naar verwachting zal blijven groeien. Potentiële kopers of huurders die elektrische voertuigen bezitten of overwegen, zien een thuislaadpunt vaak als een aantrekkelijke voorziening.

SolarEdge

Growatt

Wallbox