SMAPPEE LAADPALEN

Slim laden van je EV thuis

Je hebt laadpalen. En dan heb je Smappee. Slimmer. Eleganter. Efficiënter ook. Smappee heeft alles wat je verwacht
van een laadoplossing voor thuis. Strak design, gecombineerd met geavanceerde technologie en een onberispelijke service.
Je kunt er dus op vertrouwen dat er altijd aan de verwachtingen van de bestuurder wordt voldaan. Tegelijk ga jij intelligenter en efficiënter om met energie. Daarom kies je voor Smappee. Omdat je zeker wilt zijn en slim wilt besparen.

Ontdek onze slimme laadoplossingen die perfect bij jouw huis passen.

De voordelen van thuis laden met Smappee

Steeds laden aan de beste prijs

Wist je dat het thuis laden van je EV je energierekening kan verdubbelen? Kies daarom voor slim laden met Smappee. Ons slimme laadsysteem zorgt dat je op elk moment van de dag kunt laden tegen de laagste netwerktarieven. Hierdoor omzeil je buitensporige capaciteitstarieven.

Maximaal laden met zonne-energie

Connecteer je thuislaadpaal met je zonnepanelen en optimaliseer het gebruik van zonne-energie. Onze ingebouwde intelligentie met zonnevoorspelling en de dynamische fase-omschakeling helpen je om maximaal zonne-energie te gebruiken. Zo bespaar je tot 50% op je energierekening.

Design waarop je kan vertrouwen

Als winnaars van de Red Dot Design en iF Design Award zijn onze thuisladers gegarandeerd een meerwaarde voor je stijlvolle woning. Aan de muur of vrijstaand, de keuze is aan jou.

Geavanceerd energiebeheer

Ons geïntegreerd energiebeheersysteem bewaakt niet alleen het energieverbruik van je lader, maar ook dat van je woning. Het zorgt ervoor dat het verbruik tussen beide in balans is. Zo vermijd je stroomuitval terwijl je tegelijk je auto laadt, kookt, strijkt of bakt.

Veilig en duurzaam

Onze laadstations voldoen aan alle veiligheidsvereisten en zijn gemaakt van milieuvriendelijke, recycleerbare en duurzame materialen.

Geïnstalleerd door een professional

Ons netwerk van installateurs is gekwalificeerd via de Smappee Academy. Zo garanderen we dat de installatie van je laadinfrastructuur volledig zorgeloos verloopt.

EV Line - De slimste laadoplossing voor je huis

EV One
  • op de vloer gemonteerd
  • tot 22 kW
  • met socket
EV WALL
  • aan de muur gemonteerd
  • tot 22 kW
  • met socket of laadkabel
Smappee App

Eenvoudig, slim en informatief: met de Smappee App heb je zowel het laden als je energiebeheer volledig in de hand. Gebruik de app om laadprocessen te volgen, te beheren en te optimaliseren. Tegelijkertijd heb je alles binnen handbereik om zo zuinig en efficiënt mogelijk te laden en energie te verbruiken.